Förstärkning styrelse ITK Envifront

Vi är glada att kunna presentera vår nya styrelse som består av Fredrik Albertson, VD ITK Envifront, Freddie Edqvist, Ordförande och Säljchef ITK Envifront, samt två externa styrelseledamöter – Henrik Marken och Johan Fromell.

 Styrelseledamöter

Henrik Marken är VD för Svensk Målningsteknik AB, ett företag som är specialister på ytbehandling av metallkomponenter till den globala industrin. Henrik har mycket stor erfarenhet av projektgenomförande, inköp, montage och kvalitetsuppföljning av leverantörer. Hans starka driv kombinerat med erfarenhet från projektledning av stora kommersiella projekt, ledning av många olika förändringsprojekt samtidigt som han alltid levererar det han lovar sina kunder. Henrik kommer hjälpa oss att driva samma typ av förändringsarbete i ITK Envifront.

Johan Fromell, VD Wikells Byggberäkningar AB, driver framgångsrikt ett företag med IT-prenumerationstjänster av kalkylprogram till byggsektorn. Johan har framgångsrikt vuxit verksamheten med god vinst varje år sedan han tog över som VD 2015. Johan har starkt driv och är en utmanande ledare som är övertygad om att det bästa sättet att växa en organisation är att ge ansvar, delegera och skapa värde för andra. Han identifierar snabbt affärspotentialer och kommer hjälpa ITK Envifront på deras vidare tillväxtresa.

Sedan 1963 har Wikells Byggberäkningar AB hjälpt företag inom byggsektorn att spara tid och förenkla deras dagliga arbete genom en egenutvecklad mjukvara. Wikells Byggberäkningar AB är också välkända för deras mycket goda kundservice i alla lägen.

Fredrik Albertson, 2019-04-07